RAIXA
EspañolEnglishDeutsch

RaixaActualitat
Més de 1.300 persones han gaudit de la programació cultural de Raixa nits d’estiu (07.09.2018)
En total han estat cinc espectacles de música i teatre, que han tingut lloc entre el juny i l’agost. Des del Departament de Participació Ciutadana i Presidència es fa una valoració molt positiva de la iniciativa Raixa nits d'estiu, ja que compleix amb la voluntat d'aproximar el patrimoni de la finca a la ciutadania i de donar-li un ús cultural, més enllà de les visites guiades que es fan durant tot l'any.
Vespre a Raixa

Obertura de la tafona de la finca de Raixa al públic (23.07.2018)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i el director insular de Relacions Institucionals i Presidència, Marc A. Herrera, han visitat avui la tafona de la Finca de Raixa, després de la finalització de la restauració de la teulada. Una actuació molt necessària i que ha permés reobrir aquest espai a les visites i recuperar part del nostre patrimoni.

Llompart obre el programa de Raixa Nits d'Estiu (23.06.2018)
El públic assitent va poder passejar i participar en la visita guiada pels jardins romàntics de la finca pública de Raixa com a activitat prèvia a l'espectacle homenatge a Josep Maria Llompart "Els mots m'han abocat al poble".
"Els mots m'han abocat al poble" a la clastra de Raixa

A Raixa, nits culturals a la fresca (19.06.2018)
La finca pública de Raixa torna a ser l'escenari d'un programa cultural del més variat i que oferirà teatre i música, a més de visites guiades pels jardins romàntics de la finca. L'entrada és gratuïta però a causa de l'aforament limitat, s'hauran de reservar mitjançant la pàgina de Ticketea.

Comencen les obres de la teulada de la tafona de Raixa (03.04.2018)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i el director insular de Relacions Institucionals i Presidència, Marc A. Herrera, han visitat avui les obres de restauració de la teulada de la tafona. Una actuació molt necessària que permetrà reobrir aquest espai a les visites i recuperar part del nostre patrimoni.
Jurado i Herrera durant la visita a les obres de la Tafona 2

El Consell de Mallorca i la UIB estudien obrir Raixa als investigadors (07.12.2017)
El Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears estudien fórmules per obrir la finca de Raixa als investigadors i als projectes de recerca de la Universitat, així com per establir línies de col·laboració orientades a millorar el coneixement i gaudi de la finca, a través de la senyalització i difusió dels valors naturals, paisatgístics i culturals.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 3   Posterior        Anar a la pàgina