Español

Na Dorabella i en Giovanni són grans figures de la lírica i els acompanya el pobre Amadeus, pianista i compositor que viu resignat a l'ombra de la «prima donna» i «il tenore», i que és testimoni i narrador dels fets ocorreguts, imaginables i inimaginables.VISCA L'ÒPERA. Un musical clàssic i modern

Categoria d'activitat Música
Activitat a càrrec de Associació cultural CULTUR UP
Edat recomanada Per a tots els públics
Durada 50 min
Resum
El musical que proposam té com a objectiu principal divulgar l’òpera, l’opereta i el musical entre el públic infantil, juvenil i familiar, d’una forma molt atractiva i dinàmica, que apropa els cantants d’òpera a les aules, biblioteques, teatres i altres espais. En aquest taller-espectacle, el públic es diverteix, aprèn i participa activament. Tot això, de la mà de músics de primer nivell, que interpreten obres mestres de tots els temps.


Na Dorabella (soprano) i en Giovanni (tenor) són grans figures de la lírica, dels que se’n diu divos; però, a més, són parella de jocs, d’aventures, de confidències, de penes i qui sap si d’amor! Els acompanya el pobre Amadeus, pianista i compositor excels que, tanmateix, viu resignat a l’ombra de la «prima donna» i «il tenore», sent testimoni i narrador dels fets ocorreguts, imaginables i inimaginables.


Tots tres junts ens conten i canten una història bella, basada en els grans títols d’òpera, opereta, musical i altres gèneres de sempre. En tot moment es convida el públic a participar en l’activitat, que es converteix en un artista afegit.

Fitxa artística
Els músics i intèrprets d'aquesta activitat són: Sílvia Fluixà (soprano), Antoni Lliteres (tenor) i Daniel Mulet (piano)