Español

Na Valentina i en Bernat són dos caragolets que s'enamoren i que decideixen compartir la vida junts. Potser un dia, però, na Valentina se n'adonarà que no li agrada com l'estima en Bernat i decidirà prendre el vol?VOLA VALENTINA

Categoria d'activitat Teatre
Activitat a càrrec de Centimets teatre
Edat recomanada A partir de 3 anys
Durada 60 min
Resum
Na Valentina i en Bernat són dos caragolets que s'enamoren i que decideixen compartir la vida junts. Na Valentina és alegre, vital i somiadora i a n' en Bernat li han ensenyat que estimar significa cuidar i protegir.


Na Valentina somnia una vida plena d'aventures pels dos però en Bernat té uns plans diferents, no comparteix aquests somnis de na Valentina i la tanca dins la seva closca d'ivori on s'avorreix com una carabassa.


Potser un dia, però, na Valentina se n'adonarà que no li agrada com l’estima en Bernat i decidirà prendre el vol?


Es tracta d’un material artístic basat en el conte “Arturo y Clementina” de l’escriptora Adela Turín que pretén introduir el tema de la igualtat entre sexes amb els infants.


Hem treballat amb la intenció de posar en valor el rol femení a la societat i ajudar a eradicar els estereotips sexistes i la discriminació. És un granet d’arena més én la construcció d’aquest món més igualitari i just que com a dones pretenem.

Fitxa artística
Autora del text original: Inspirat en el conte infantil “Aturo y Clementina” d’Adela Turín / Autores de la música original: Irene Soler i Xisca Puigserver / Traducció, versió, adaptació: Irene Soler i Xisca Puigserver / Direcció escènica: Luca Bonadei / Direcció musical: Sebastià Mut / Direcció Artística: Luca Bonadei, Irene Soler i Xisca Puigserver / Escenografia, vestuari i atrezzo: Irene Soler i Xisca Puigserver / Actrius: Irene Soler i Xisca Puigserver