Español

En Miquelet Aventurer i n'Eulàlia Temerària són dos exploradors que han trobat el diari secret de Marco Polo i resoldran, amb l'ajuda del públic, l'enigma ushamwari; l'únic enigma que el famós explorador no desxifrà.EL GRAN VIATGE

Categoria d'activitat Teatre
Activitat a càrrec de Companyia Myotragus teatre
Edat recomanada De 5 a 10 anys
Durada 40 min
Resum
En Miquelet Aventurer i n’Eulàlia Temerària són dos exploradors experimentats que després de trobar el diari secret de Marco Polo, resoldran l’enigma ushamwari; l’únic enigma que el famós explorador no desxifrà.


Per això, hauran de fer un viatge pels 5 continents, superar les proves que es trobaran pel camí, i així aconseguir el millor tresor que mai podrien imaginar. Tota una història divertida, entretinguda i educadora amb un bon missatge de rerefons. Una bona opció per entretenir els més petits.


El gran viatge és una història dirigida a un públic infantil al qual se’l vol transmetre que el respecte, la tolerància i la diversitat de les persones són conceptes que s’han de dur a terme per una bona convivència.


L’espectacle comença des del primer moment que el públic entra al lloc de realització. Aquest es converteix en petits exploradors, que ajudaran a nen Miquelet Viatger i a n’Eulàlia Temerària, en arribar a l’escenari ocuparan el seu lloc fins que acabi la funció. No obstant, no l'ocuparan de forma passiva, hauran de respondre preguntes, ballar i treballar en equip per arribar al final de l'aventura a on s’han endinsat: trobar el tresor.

Fitxa artística
La companyia Myotragus teatre està formada per Lluís Valenciano i Carolina Seguí