Español

El Jardí Màgic. El dissabte llegim i ens divertim a la Misericòrdia.

 
7 d'abril. SPAGUETTI GOURMET

Els quatre components dels Spaguetti us divertiran, cantaran, ballaran, faran música i aconseguiran que el Jardí Màgic sigui una festa esbojarrada, inoblidable, amb cançons noves!

7 d'abril. OVERBOOKING

Toto i Toribio arribaran a un aeroport i aviat descobriran que un aeroport té normes i peculiaritats, però no es desanimaran i faran l'impossible per aconseguir el seu objectiu: VOLAR.

21 d'abril. EL GRAN VIATGE

En Miquelet Aventurer i n'Eulàlia Temerària són dos exploradors que han trobat el diari secret de Marco Polo i resoldran, amb l'ajuda del públic, l'enigma ushamwari; l'únic enigma que el famós explorador no desxifrà.

12 de maig. MIQUETES I CANÇONS

Na Bel i el senyor Caragol se'n van a cercar el seu amic que ha desaparegut, el gegant del pi. Pel camí trobaran miquetes misterioses amb l'habilitat de convertir-se en qualsevol cosa.

26 de maig. UNA HISTÒRIA DE MONSTRES

Na Marta, una detectiu molt important i famosa, va conèixer el seu gran amic en Luka el monstre? sííííí, un monstre! que ens ensenyarà que no s'ha de témer els monstres.

8 de setembre. VOL A 3 CABARET

Espectacle de circ gestual que mescla diferents tècniques circenses, com l'acrobàcia, els jocs malabars i els aeris, amb la dansa, l'humor i la màgia.

22 de setembre. VISCA L'ÒPERA. Un musical clàssic i modern

Na Dorabella i en Giovanni són grans figures de la lírica i els acompanya el pobre Amadeus, pianista i compositor que viu resignat a l'ombra de la «prima donna» i «il tenore», i que és testimoni i narrador dels fets ocorreguts, imaginables i inimaginables.

6 d'octubre. SPAGUETTI YE-YE

Els Spaguetti, vestits de hippies, us divertiran, cantaran, ballaran i aconseguiran que el Jardí Màgic sigui una festa al ritme ie-ie!

20 d'octubre. L'ILLA DE LES TALAIES

Na Mar, una nina molt curiosa, ens explicarà que li agraden molt els contes «amb saladina» i explicats a prop de la mar. Tot això, amb l?ajuda de rondalles, músiques i titelles.

10 de novembre. VOLA VALENTINA

Na Valentina i en Bernat són dos caragolets que s'enamoren i que decideixen compartir la vida junts. Potser un dia, però, na Valentina se n'adonarà que no li agrada com l'estima en Bernat i decidirà prendre el vol?

24 de novembre. COMBINAT DE CIRC

Nou espectacle de varietats del Circ Bover, amb un mestre de cerimònies estrambòtic, fil conductor de l'espectacle, on es donen cita números de circ de diferents disciplines.

Aquest dissabte, dia 22 de setembre, nova activtat del JARDÍ MÀGIC 2018

LOGO_JM_2018.jpgMúsica: VISCA L'ÒPERA. Un musical clàssic i modern, a les 11 h, al Jardí del Centre Cultural la Misericòrdia