Avís legal

CONDICIONS LEGALS

Aquestes condicions generals, regulen l'ús del servei del portal d'Internet http://www.conselldemallorca.net .

OBJECTE

A través del portal www.conselldemallorca.net es facilita als usuaris l'accés i la utilització de diversos serveis i continguts posats a disposició dels ciutadans de Mallorca. El Consell de Mallorca es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense cap avís previ, la presentació i la configuració del Portal, així com també es guarda el dret a modificar o eliminar alguns serveis i utilitats.

CONDICIONS D'ACCÉS I FUNCIONAMENT DEL PORTAL

· Tot allò que es publica al web del Consell Insular de Mallorca té caràcter informatiu i no té validesa jurídica. El Consell Insular de Mallorca posa tota l'esment possible perquè sigui tan exacte i precís com sigui possible, tracta d'evitar errors i els corregeix tot d'una que els detecta. No obstant això, El Consell Insular de Mallorca no pot garantir la inexistència d'errors ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat, per la qual cosa es reserva el dret a, en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ, efectuar modificacions, supressions o actualitzacions de la informació publicada o canviar-ne la configuració i/o la presentació, de manera que són responsabilitat de la persona usuària tant l'accés com l'ús de la informació publicada, la qual no té caràcter vinculant pel que fa a la tramitació de cap procediment administratiu."

· www.conselldemallorca.net és totalment gratuït pels seus usuaris. No obstant, la utilització de certs serveis s'ha de fer mitjançant subscripció prèvia.

· L'usuari es compromet a utilitzar el portal de manera correcta i d'acord amb la llei.

· L'usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que www.conselldemallorca.net pugui patir.

· www.conselldemallorca.net no es fa càrrec del mal ús del portal i d'irregularitats en els PC dels usuaris.

- Per a donar compliment amb el que estableix la Llei 34/ 2002 , del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web:

· Titular: Consell de Mallorca
· CIF: S-0711002-F
· Adreça: Palau Reial, 1 CP: 07001-Palma (Mallorca) Illes Balears
· Contacte: Anar a l'apartat de queixes i suggeriments del consell
· Telèfon: 971 173 500