Departament de Desenvolupament Local

Actualitat

Tota l'actualitat >
33 Ajuntaments de Mallorca disposen d'un gestor energètic municipal en el marc del Pacte de Batles i Batlesses (18.09.2018)
L'objectiu principal és aconseguir reduir, com a mínim, un 20% les emissions de CO2 i fomentar l’ús eficient i l’estalvi d’energia
  Logo del Pacte de Batles i Batlesses pel clima i l'energia

Valldemossa estrena Arxiu Municipal amb el suport del Consell de Mallorca (02.09.2018)
El nou Arxiu Municipal s'ha inaugurat aquest divendres en presència del vicepresident primer, Francesc Miralles i el batle de Valldemossa, Nadal Torres. L'arxiu, que recull la documentació històrica del municipi des de mitjan segle XVI estrena noves instal·lacions, equipament i també noves eines de classificació i organització del fons documental, que han rebut el suport de diferents línies d'ajuts del Consell de Mallorca.
   El vicepresident Miralles amb el batle de Valldemossa, el regidor de Cultura i membres de l'Arxiu General del Consell durant les explicacions de l'arxivera.

El Consell inverteix 1,1 milions d’euros en la compra de vehicles elèctrics i en actuacions d’estalvi energètic per als ajuntaments (22.08.2018)
Amb aquesta iniciativa el Departament de Desenvolupament Local vol continuar lluitant i conscienciant als consistoris, i a la ciutadania de Mallorca, de la seva implicació contra els efectes del canvi climàtic
 

Les inversions del Consell de Mallorca permeten millorar el municipi de Sant Llorenç (23.07.2018)
El consistori ha rebut un total de 235.530 euros de la institució insular procedents de diferents Plans Especials