La presidència del Consell

Actualitat


Adreces i telèfonsBenvingudes i benvinguts!

Us salud com a President però ho faig sobretot com a Miquel, i ho faig en nom d’un Consell de Mallorca que voldria que consideràssiu ca vostra: una llar que té moltes portes, totes obertes, i la web que ara veis n’és una més. “Oh benvinguts, passeu, passeu”, diu la cançó d’en Sisa: entrau-hi i feis-la casa vostra; esperam que hi trobeu tota la informació i hi pugueu realitzar tots els tràmits que desitjau, de la forma més còmoda i ràpida possible.

Però no volem que sigui només un espai on informar-vos, volem que també hi trobeu un lloc per dir la vostra, per opinar i decidir. La democràcia s’exerceix dia a dia, i internet és una eina molt útil per fer-ho possible. Transparència i participació són dos elements indispensables en el segle XXI, i aquesta institució vol ser-ne una capdavantera.

El Consell de Mallorca és un element fonamental en la vida mallorquina, i cal reivindicar-lo: és l’ajuntament dels ajuntaments, i els ajuda –amb serveis i recursos- a desenvolupar una tasca no sempre fàcil però que repercuteix en la qualitat de vida dels ciutadans; també és el govern de Mallorca, i té encomanades competències tan importants com el benestar social, la cultura, el model territorial, les carreteres o la gestió de residus, entre moltes d’altres. Com a institució supramunicipal més propera al ciutadà, ens trobareu sempre al vostre costat i farem tot el que estigui en les nostres mans per a garantir una vida plenament digna a tothom.

I als que ens visitau de fora, donar-vos la benvinguda a Mallorca i convidar-vos a gaudir del nostre patrimoni, la nostra natura i la nostra cultura. Aquesta sempre ha estat una terra d’acollida, i segur que trobareu en els mallorquins i les mallorquines uns aliats a l’hora de conèixer aquest país enmig de la mar.

Sense més dilació, rebeu una salutació ben cordial,

Miquel Ensenyat Riutort
President