Ofereix un ampli programa amb tallers, visites, concerts... que tracten temàtiques molt diverses, com art, literatura, sensibilització social, ciència, astronomia... Tota la informació a:


<https://www.educaixa.com/es/home>L’oferta educativa de Can Prunera Museu Modernista se centra en l’arquitectura modernista i l’art contemporani.


ENLLAÇ al programa educatiu del curs 2017-2018:


<http://canprunera.com/programes-educatiu/>


ENLLAÇ a la informació sobre les visites escolars a la Seu i Museu Diocesà


ENLLAÇ al Programa 2017-2018 per a centres educatiusOfereix un ampli programa en el qual destaquen les visites guiades a la Casa Museu Llorenç Villalonga i a la Casa Museu Pare Ginard, rutes literàries i tallers de temàtica literària i cultura popular. Tota la informació a:


<http://www.fundaciocasamuseu.cat/activitats/index.php?i=ca&s=educatives>


ENLLAÇ per descarregar la programació educativa del curs 2017-2018ENLLAÇ al Programa educatiu del curs 2017-2018El Museu d’Història de Manacor disposa d’una àmplia oferta de tallers i visites per als grups escolars de tots els nivells. Les visites que s’ofereixen poden ser per conèixer el museu, les col·leccions o l’edifici (Coneix la Torre dels Enagistes, Coneix el Museu d’Història de Manacor, Coneix el Molí d’en Fraret), així com els jaciments de s’Hospitalet Vell o Son Peretó. El programa de tallers abasta diferents aspectes de l’arqueologia, el gravat o una gimcana en el Museu. Més informació a:


<http://www.manacor.org/libre/www.manacor.org/museudemanacor/> (apartat Didàctica)


Més informació al programa d'activitats Viu la Cultura


<http://viulacultura.com/>ENLLAÇ al Programa educatiu del curs 2017-2018


El programa educatiu desenvolupa quatre grans línies de treball: les maletes didàctiques per treballar el color, la matèria i el volum com a mitjà d’expressió plàstica, els itineraris temàtics de visita i taller, sobre el cos humà, el paisatge, les cultures del món, l’inconscient o el primitivisme, un recorregut per l’exposició permanent d’art espanyol contemporani i les activitats al voltant de les exposicions temporals.


Més informació a:


<http://www.march.es/arte/palma/educativo/?l=1>


ENLLAÇ al Programa educatiu, des d'on es pot descarregar un document amb el Programa educatiu 2017-2018L’AMEIB (Arxiu Museu de l'Educació de les Illes Balears) ofereix visites guiades als centres educatius que les demanin. Les persones interessades poden posar-s’hi en contacte al 971 504 279 o a l’adreça electrònica ameib@dgoifp.caib.es