Informació actualitzada sobre les darreres novetats del Servei de Normalització Lingüística i notícies diverses relacionades amb la llengua catalana


Consell de Mallorca Rap, taller per a joves 2018 (Inca, Manacor i Llucmajor)

Tallers gratuïts adreçats al públic juvenil de 12 a 17 anys, que els permetran compondre la lletra d'un rap i rapejar-la aplicant el flow i la mètrica adient.

El termini d'inscripció als tallers comença dia 3 de setembre.


Consell de MallorcaConvocatòria d'ajuts de minimis per al foment de l'ús de la llengua catalana a les empreses i a les entitats sense ànim de lucre per a l'any 2018

ajuts per a la retolació, l'etiquetatge, l'edició de material imprès (targetes, calendaris, fullets, bosses, agendes, sobres, etc.), de pàgines web i de portals d'Internet en llengua catalana.


Consell de MallorcaCursos gratuïts adreçats al col·lectiu de professionals dels mitjans de comunicació (setembre, octubre i novembre de 2018)

Tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català (Manacor i Palma) i Redacció per a professionals de la comunicació en català

El període de matrícula comença el 4 de juliol.


Consell de MallorcaConvocatòria d'ajuts de minimis de l'any 2018 a la producció editorial i fonogràfica en llengua catalana. ››
Consell de MallorcaCatalà als ajuntaments de Mallorca

Consultau en aquesta secció les activitats que les corporacions locals duen a terme per fomentar i estendre l'ús de la llengua catalana, i que es difonen a través de la Xarxa de Dinamització Lingüística, una estructura organitzativa creada pel Servei de Normalització Lingüística del Consell de Mallorca, amb l'objectiu de potenciar iniciatives relacionades amb la dinamització lingüística i divulgar-les entre tots els tècnics municipals implicats en el procés de normalització lingüística.


Consell de MallorcaDisponible el darrer número del butlletí digital Inform©at

Hi trobareu, entre d'altres, propostes de lectura i jocs i passatemps per passar un estiu d'allò més divertit!


Consell de MallorcaNou número a la revista Alimara ››

La Secció de Dinamització Lingüística ha publicat un nou número de la col·lecció «Sostenibilitat lingüística». Consulta'n tots els números publicats fins ara.


Consell de MallorcaSostenibilitat Lingüística per als treballadors. Nou número de la col·lecció

Editat un nou número d'aquesta col·lecció que pretén conscienciar els treballadors d'aquesta institució. Consultau tots els números publicats fins ara.