Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
El Teatre Principal reflexiona sobre la inclusió social a les arts escèniques (19.09.2018)
Es representarà el muntatge de dansa "Synergy", de Colectivo Lisarco, i es projectarà el film "Une jeune fille de 90 ans".

El vicepresident Miralles rep la convidada dels vermedors i vermedores a la 54 Festa des Vermar (17.09.2018)
Complint amb la tradicional convidada, aquest matí el vicepresident primer, Francesc Miralles ha rebut a la Sala d'Audiències del Consell de Mallorca els vermadors i vermadores de les Festes des Vermar 2018, acompanyats del batle de Binissalem, Víctor Martí i regidors del consistori.
El vicepresident Miralles amb els vermadors i vermadores de Binissalem durant l'acte de convidada a Palau Reial.

Bellpuig agermana els pobles d'Artà i d'Os de Balaguer dins el marc de les jornades acadèmiques sobre la història del monestir (15.09.2018)
Les jornades "De Bellpuig a Bellpuig. Els premonstratesos, de les Avellanes a Artà", organitzades pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca han conclòs aquest dissabte amb una visita guiada al monestir de Bellpuig d'Artà i amb l'agermanament dels pobles d'Os de Balaguer i d'Artà. Un acte que ha comptat amb la presència del vicepresident primer, Francesc Miralles.

Una nova temporada del Teatre Principal per “sorprendre i transformar” l’espectador (12.09.2018)
El Teatre Principal de Palma presenta la programació completa de la temporada 2018-2019 amb 75 espectacles de setembre a juliol. Destaquen La Zaranda, Israel Galván, Niño de Elche, Jane Eyre amb Ariadna Gil, Alfredo Sanzol, Toni Gomila, Vania d’Álex Rigola, la companyia internacional Peeping Tom, Roger Bernat, Iguana Teatre, Ainhoa Arteta a Don Giovanni o les companyies nacionals de Teatro Clásico i Danza.

La Misericòrdia s’omplirà de música en la Nit de l’Art gràcies al PHONA (11.09.2018)
Un cicle d’activitats, organitzat per l’Ensemble Espai Sonor, que pretén fer arribar la música contemporània a tots els públics. Un festival que, en la seva primera edició, inclourà la performance "A house full of music" on podran participar músics amateurs i professionals el 22 de setembre a Palma.

El Consell consolida els programes de promoció de l’esport en els centres educatius, a l’àmbit federat i també familiar (07.09.2018)
El vicepresident, Francesc Miralles i la directora insular d’Esports, Margalida Portells han presentat aquest migdia el Catàleg de Serveis 2018-2019 de la Direcció Insular d’Esports. Un full de ruta que aglutina els programes esportius que desenvoluparà el Consell de Mallorca aquest pròxim any i que ha estat apadrinat pels esportistes Cata Coll i Miquel Àngel Fornés.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 157   Posterior        Anar a la pàgina