Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

El Consell reconeix el mèrits assolits a una quarantena de joves esportistes de set federacions (25.09.2018)


El vicepresident primer, Francesc Miralles i la directora insular d’Esports, Margalida Portells han rebut avui capvespre al Centre Cultural la Misericòrdia prop de quaranta joves esportistes en edat escolar que han destacat pels mèrits esportius assolits en competicions a nivell nacional i internacional en les disciplines d’atletisme, bàdminton, ciclisme, motociclisme, tennis taula, tir olímpic i vela.Fotografia de grup del vicepresident Francesc Miralles i la directora insular d'Esports, Margalida Portells amb els esportistes reconeguts pels seus mèrits, representants tècnics i de les diferents federacions.
El pati del Centre Cultural la Misericòdia ha acollit avui capvespre un nou acte de reconeixement de mèrits esportius que realitza periòdicament el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. En aquesta ocasió, prop de quaranta joves esportistes en edat escolar d’arreu de Mallorca han rebut un reconeixement institucional pels èxits assolits en campionats d’Espanya, en competicions europees i també campionats mundials com és el cas de les tres representants de la Federació Balear de Vela, Marina Garau i Blanca Cabot, campiones del món en la modalitat 420 i Maria Perelló, campiona del món d’Optimist.


 


Acompanyats de familiars, equip tècnic i directius de les respectives federacions els esportistes que avui s’han donat cita a la Misericòrdia representen el gran potencial que té l’esport mallorquí en disciplines com l’atletisme, el bàdminton, el ciclisme, el motociclisme, el tennis taula, el tir olímpic i la vela.


 


Per al vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles "posam èmfasi en l'esforç que aquests mèrits esportius representen per a aquells que els han assolit però també per tots aquells que els acompanyen en aquest camí com són els clubs, les federacions i les famílies. Un teixit esportiu per al qual sou exemple, especialment per als més petits que veuen en els esportistes d'elit un referent a seguir". 


 


També ha assistit a l’acte de reconeixement la directora insular d’Esports, Margalida Portells, que ha destacat “la importància de la promoció de l’esport en edat escolar ja que facilita l’accés a la pràctica esportiva dels nins i nines des d’edats molt primerenques. És important promoure l’esport base dins les federacions esportives per oferir oportunitats als joves que, a través de les competicions, poden assolir els objectius que requereix l’esport d’elit”.


 


Adjuntam llistat complet dels esportistes que han participat de l’acte de reconeixement de mèrits esportius celebrat aquest dimarts al Centre Cultural la Misericòrdia.


 

Documents relacionats