Departament de Participació Ciutadana i Presidència
Actualitat
Consell i Govern signen un conveni perquè l’executiu aporti 500.000 euros anuals per al manteniment del túnel de Sóller (24.09.2018)
Aquesta subvenció respon al compromís del Govern d’implicar-se en el manteniment en les millors condicions d’una infraestructura com el túnel de Sóller que, des del 29 de desembre passat, la ciutadania pot emprar lliurement sense l’abonament de peatge.
La consellera Garrido i el conseller Pons.

La Fira de la Mar omple d’activitats el port de Sóller (24.09.2018)
El dia assolellat ha afavorit el gran èxit de participació en aquesta tercera edició.
Fira de la Mar

El Teatre Principal acull la Gala de cloenda del Certamen d’Arts Gent Gran (23.09.2018)
Quaranta-cinc associacions de gent gran de tot Mallorca han participat enguany a la II edició del Certamen d’Arts Gent Gran en les tres categories diferents: arts escèniques, corals i arts plàstiques.
Un  moment de la gala

El cinema americà s'acosta a Mallorca fascinat per la diversitat de paisatges (22.09.2018)
El Consell de Mallorca i la Mallorca Film Commission ofereix a Nova York nformació sobre les possibilitats de rodatge a l'illa, les localitzacions i els incentius fiscals que actualment s'apliquen per als rodatges internacionals. La delegació mallorquina també ha presentat als EUA la versió 2.0 del movie map interactiu estrenat el 2017 i que inclou diferents rutes proposades per anar descobrint localitzacions cinematogràfiques per la ciutat de Palma i per la serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial de la Unesco.
Moment d'un rodatge a Mallorca. Foto: Mallorca Film Commission

Talls a la Ma-15 en sentit Manacor a causa de les obres de la via connectora (22.09.2018)
La interrupció del trànsit començarà dimarts 25 de setembre entre les rotondes de l’Hospital de Son Llàtzer i la de CLH.

Mallorca atreu la mirada del mercat nord-americà (21.09.2018)
Agències i tourperadors queden fascinats amb l’aposta Cultural del Consell. La promoció més sostenible de l’illa agrada i propicia els primers contactes per incrementar el Turisme procedent dels EUA en temporada baixa
La cuinera Maria Solivellas

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 601   Posterior        Anar a la pàgina