Departament de Participació Ciutadana i PresidènciaActualitat
El Consell de Mallorca convoca la X edició dels Premis Mallorca de Creació Literària (17.09.2018)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre han presentat la convocatòria a la desena edició dels Premis Mallorca de Creació Literària, amb les modalitats de Narrativa, Poesia i Assaig, amb una dotació de 35.000, 25.000 i 30.000 euros respectivament.

40 treballadors de més de 35 anys s’incorporen al Consell de Mallorca i al IMAS a través del programa SOIB Visibles 2018 (14.09.2018)
La institució insular i l’IMAS rebran 905.296,32 euros per fer front als costos salarials de les persones beneficiades
Imatge de la trobada

Ja es poden reservar les entrades per a la conferència «Efectes del turisme a les illes» del cicle Xerrades al Consell (14.09.2018)
S'han posat a disposició del públic les entrades gratuïtes per assistir a la conferència de dia 25 de setembre «Efectes del turisme a les illes. Cap on anem?» amb motiu del Dia Mundial del Turisme. Serà a les 18 hores, a la sala de Plens del Consell de Mallorca.
Cartell de Xerrades al Consell

Inici del curs de Tècnica vocal i millora fonètica i al curs de Redacció en català per als professionals dels mitjans de comunicació (12.09.2018)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre van assistir a l’inici del curs ofert pel servei de Normalització Lingüística que tindran una durada de tres mesos.

El president del Consell visita les instal·lacions de la Fundació Natzaret (11.09.2018)
Miquel Ensenyat, acompanyat de la vicepresidenta de l'IMAS, Caterina Mas ha volgut conèixer l'espai i el funcionament d'aquesta entitat que treballa amb menors

El vicepresident segon Jesús Jurado es reuneix amb Fundació Deixalles (11.09.2018)
La trobada ve motivada pel projecte "El consum responsable a les administracions públiques: acompanyant al canvi" que la fundació està desenvolupant amb el suport del Govern de les Illes Balears.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgDel municipi:
Pàgina 1 De 324   Posterior        Anar a la pàgina