Departament d'Economia i Hisenda
Actualitat
El Consell convoca els primers Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social 2018 (25.09.2018)
Es tracta d'uns guardons per reconèixer una pràctica socialment responsable que es desenvolupi en aquest moment i que pugui servir d’exemple, és a dir, de referent i inspiració per a l'empresariat. Les propostes a les candidatures es poden presentar fins al 15 d'octubre de 2018.
El conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet i la directora insular d'Hisenda, Pressuposts i Projectes, i responsable alhora de l'Oficina de Responsabilitat Social, Cristina Ballester, durant la roda de premsa.

Presència mallorquina a la London Design Fair gràcies al suport interinstitucional (17.09.2018)
Per segon any consecutiu empreses mallorquines exposaran de forma conjunta fira gràcies al suport del Consell de Mallorca, del Govern i de la Cambra de Comerç.

El Ple del Consell aprova el Pla econòmic financer a petició del Ministeri d’Hisenda (27.07.2018)
La situació actual de sanejament del Consell permetrà que l’any que ve només s’hauran de deixar 1,8 milions d’euros com a no disponibles.

El Consell elabora una guia per aplicar clàusules socials als contractes públics (26.07.2018)
El Ple ha aprovat aquest document que servirà de marc per a tots els departaments de la institució insular. Ha estat redactat per l’Oficina de Responsabilitat Social que es va posar en marxa fa uns mesos.
Durant el Ple d'avui

El PIAT de Mallorca pretén posar ordre en l’activitat turística (18.07.2018)
El Pla s’aprovarà en el Ple de divendres, 27 de juliol, i després s’iniciarà un període d’exposició pública durant el qual també es mantindran reunions amb agents socials, sector turístic i ajuntaments.
Ensenyat, Garrido, Bonet i Vadell

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 32   Posterior        Anar a la pàgina