Departament de Territori i InfraestructuresActualitat
La Comissió per a les Línies Estratègiques de Mobilitat de Mallorca es reunirà el pròxim dijous (13.09.2018)
Aquesta reunió de feina servirà per detectar problemàtiques i posar en marxa propostes per millorar la situació a curt i llarg termini.

El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Puigpunyent es bescanvien la titularitat del carrer Major i del camí de sa Vela (12.09.2018)
El camí de sa Vela serà de titularitat de la institució insular amb l'objectiu de millorar la circulació dels vehicles que travessen el poble.

La consellera Garrido inaugura la Jornada tècnica del Pla d’Intervenció en Àmbits Turístics de Mallorca (10.09.2018)
Aquesta és la primera de les diferents sessions tècniques i n’hi haurà d’altres de caràcter més informatiu, que es duran a terme fins que acabi el període d’al·legacions, el pròxim 1 d’octubre.

El Consorci Serra de Tramuntana explica les mesures preses per preservar el patrimoni de les conseqüències del turisme de masses (10.09.2018)
El director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, ha departit amb el catedràtic de la Universitat Koka de Kyoto, Takehiro Sataki, sobre els efectes del turisme en el patrimoni mundial.
El director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell (esquerra), conversa amb el doctor Takehiro Sataki.

El funcionament correcte del mesurament de les emissions serà obligatori per passar la ITV, a partir de dilluns (07.09.2018)
La mesura nova afecta alguns vehicles matriculats fa uns 5 anys, si bé es recomana consultar-ho amb el fabricant del vehicle.

El trànsit rodat a la carretera del Far de Formentor s’ha reduït un 78 % durant el Pla pilot (03.09.2018)
Si diàriament el mes de maig (2018) van passar per la via 4.750 vehicles, el mes d’agost d’enguany la xifra s’ha situat en 1.050.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgDel municipi:
Pàgina 1 De 80   Posterior        Anar a la pàgina