TreballPreguntes freqüents
Si estic al llistat d'admesos d'una borsa, vol dir que ja em poden telefonar per oferir-me feina? (13.07.2015)

No, el llistat d'admesos és una de les primeres passes del procediment. Aparèixer al llistat d'admesos vol dir que compleixes amb els requisits però encara es tindrà que fer la valoració dels mèrits que has al·legat (cursos, català, diplomes,contractes...) per saber quina posició obtindràs a la borsa. En cas que hagi vacants de la categoria convocada es telefona a les persones integrants de la borsa seguint l'ordre de puntuació. 

Vull fer arribar el meu currículum al Consell de Mallorca per si en qualque moment necessiten cobrir algun lloc de feina que s’adapti al meu perfil. (13.07.2015)

El Consell de Mallorca, en virtud de la seva condició d'administració pública, per contractar temporalment i/o nomenar el personal funcionari interí al seu servei, ha de dur a terme procediments d'oferta pública amb igualtat de condicions i transparència, la qual cosa s'efectua mitjançant processos de selecció realitzats a través del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) o mitjançant convocatòria pública que es podrà consultar a través del Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). Per tot l’exposat anteriorment, el Consell de Mallorca no rep ni emmagatzema currículums fora d'aquells que es presenten en el marc d'ofertes concretes.

Refina la cerca

Pàgina 1 De 1          Anar a la pàgina