Departament de Modernització i Funció Pública
Actualitat
Finalitza el curs de formació a bombers previ a la incorporació al cos (13.06.2018)
A partir d’ara, 24 bombers s’incorporaran al cos dels Bombers de Mallorca. Tots ells han rebut el diploma acreditatiu del curs de formació de 640 hores.
Els bombers nous

El Consell i l’IBITEC signen un conveni per l’adhesió a la xarxa de comunicació tetraIB (07.06.2018)
Aquest servei s’utilitzarà amb les Emergències de Carreteres i pels agents de medi ambient. Més envant, també serà emprat pel cos dels Bombers de Mallorca.
Durant la signatura

Es crea el Màster en Gestió de les Polítiques Públiques (06.06.2018)
El Govern, el Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears signen el conveni per a la creació, gestió i impartició del Màster en Gestió de les Polítiques Públiques durant els cursos 2018-19 i 2019-20
Durant la signatura

Comencen les proves de promoció interna per a sergents (29.05.2018)
El primer examen s’ha celebrat avui a la seu de l’Escola Balear de l’Administració Pública. S’hi ha presentat 38 aspirants que, actualment, són funcionaris del cos dels Bombers de Mallorca.

El Ple aprova la nova RLT que preveu crear 15 llocs de treball (02.05.2018)
A més, també s’ha aprovat un nou acord de jornada laboral pel qual es redueixen de 26 a 4 els tipus de jornada amb l’objectiu d’aprofundir en el descans obligatori dels treballadors i treballadores que fan torns.

El TSJIB suspèn la carrera professional del Consell de Mallorca (27.04.2018)
La consellera Carmen Palomino s’ha reunit amb els sindicats signants de l’acord per explicar-los la situació i que, a partir de la nòmina del mes maig, deixaran de cobrar aquest complement, en compliment de la interlocutòria judicial.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 14   Posterior        Anar a la pàgina