Departament de Modernització i Funció PúblicaEl projecte Smart Island Mallorca surt a licitació per 8,8 milions d’euros (31.07.2018)


Es tracta d'una iniciativa finançada amb fons europeus, gestionada pel Ministeri d’Economia, a través de Red.es, i coordinada pel Consell de Mallorca.El projecte Smart Island Mallorca surt a licitació per valor de 8,8 milions d’euros i, totes les empreses interessades poden presentar les seves propostes fins el pròxim 20 de setembre a les 12.30 hores.

L’Smart Island Mallorca és una iniciativa finançada amb fons europeus, gestionada pel Ministeri d’Economia, a través de Red.es, i coordinada pel Consell de Mallorca. Pretén fer de Mallorca una illa més intel·ligent, adaptada als nous temps, gràcies a l’aplicació de les noves tecnologies en els àmbits del turisme, patrimoni, mobilitat, eficiència energètica i govern obert.

Alguns dels punts més destacats del projecte són la implantació d’un sistema de comptabilització de visitants a punts emblemàtics de l’illa, la creació d’edificis intel·ligents, la instal·lació de panells electrònics d’informació turística o el foment de sistemes de control del flux del trànsit.


Visites informatives
Per fomentar la participació i donar l’oportunitat als interessats de valorar ‘in situ’ les actuacions recollides als plecs de condicions, el Consell de Mallorca va organitzar unes visites els dies 30, 31 de juliol i 1 d’agost perquè les empreses que participaran a la licitació, coneguin de primera mà les línies d’actuació d’aquesta iniciativa i els indrets on es volen realitzar les actuacions.

Entre els espais que varen visitar els licitadors en destaquen la Finca de Raixa (on es va presentar el projecte), els fars de Formentor, el cap Blanc i ses Salines, i alguns túnels i carreteres de la Serra.


 Més informació:


https://contrataciondelestado.es/wps/portal/!ut/p/b0/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjU1JTC3Iy87KtUlJLEnNyUuNzMpMzSxKTgQr0w_Wj9KMyU1zLcvQjM31DoowcA8wMgitzC40MSysykhLDAm1t9Qtycx0BZQKZ1g!!/