Departament de Modernització i Funció PúblicaEl Consell convoca un concurs de trasllats que afecta a 323 places (10.07.2018)


Després de 12 anys i mig, el Consell torna a convocar aquest concurs que permet que els funcionaris puguin canviar de lloc de treball. Després, es convocarien les oposicions.


Durant la roda de premsa
Durant la roda de premsa
La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, i el director insular de Funció Pública, Pau Morey, han presentat la convocatòria del concurs de trasllats que durà a terme el Consell de Mallorca.


Palomino ha assegurat que, després de més de 12 anys, «és un dia d’alegria perquè el concurs de trasllats permet que els treballadors recuperin el dret a la mobilitat interna». 


En total, s’afectaran 323 places vacants que, a dia d’avui, estan ocupades per interins, estan en comissió de servei o adscripcions provisionals. La majoria seran per a personal de la institució insular. No obstant això, algunes també es destinen per a funcionaris d’altres administracions.


El repartiment de places per departaments és el següent:


DEPARTAMENT


GRAL*


SINGULAR


LD*


BOMBERS


TOTAL


Cultura


45


10


1


 


56


Presidència


22


4


1


 


27


Economia


32


4


3


 


39


Territori


48


13


8


 


69


Medi Ambient


14


9


1


 


24


Desenvolupament


11


7


1


37


56


Modernització


41


7


4


 


52


 


213


54


19


37


323


* General. Places base.
* Lliure disposició


 


CARRERA PROFESSIONAL


La consellera Palomino ha aprofitat la roda de premsa per agrair a Delegació del Govern que hagi decidit retirar els recursos contra el pagament a compte de carrera professional que, actualment, estava suspesa cautelarment.


En aquest sentit, Palomino ha afirmat que «la delegada del Govern ha demostrat la sensibilitat per a la recuperació d’un dret dels treballadors d’aquesta institució i per l’agilitat per resoldre el recurs». I aquest pagament, «també és una inversió amb la formació per millorar l’atenció a la ciutadania». 


Documents relacionats