Departament de Modernització i Funció Pública
Prenen possessió els nous Bombers de Mallorca (29.06.2018)


En total, s’incorporen 11 bombers com a funcionaris de carrera i 13 com a interins per cobrir les necessitats dels distints parcs.


Ensenyat, Palomino i Font amb els bombers
Ensenyat, Palomino i Font amb els bombers
El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha donat la benvinguda als Bombers de Mallorca que s’incorporen al cos a partir d’avui. A l’acte, també hi ha assistit la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font.


En total començaran a treballar 24 bombers. D’aquests, 11 entraran al cos com a funcionaris de carrera i la resta com a interins. Aquest és el resultat del procés d’oposició que ha duit a terme el Consell de Mallorca.


A més, tots aquests bombers han hagut de superar un curs de formació de més de 640 hores que es va dur a terme aquests darrers mesos amb la col·laboració de l’Escola Balear de l’Administració Pública (EBAP).


Des de l’any 2011 no s’havien convocat oposicions per als Bombers de Mallorca. A la convocatòria actual, 387 aspirants participaren a la primera prova. Després de les 4 proves selectives, han quedat els 24 que avui entren al cos.

Documents relacionats