Actualitat

ActualitatActualitat
“La necessitat de posar límits al turisme” a debat durant les “Xerrades al Consell” de mes setembre (25.09.2018)
Durant més d’una hora la sala de plens ha estat punt de debat sobre el model turístic i econòmic de les Illes. Margalida Ramis i Celestí Alomar han els ponents d’aquesta edició

El Consell reconeix el mèrits assolits a una quarantena de joves esportistes de set federacions (25.09.2018)
El vicepresident primer, Francesc Miralles i la directora insular d’Esports, Margalida Portells han rebut avui capvespre al Centre Cultural la Misericòrdia prop de quaranta joves esportistes en edat escolar que han destacat pels mèrits esportius assolits en competicions a nivell nacional i internacional en les disciplines d’atletisme, bàdminton, ciclisme, motociclisme, tennis taula, tir olímpic i vela.

Carretera Ma-15 tallada entre la rotonda de Son Llàtzer i CLH, només sentit Manacor (25.09.2018)
El tancament durarà uns 4 mesos i l'objectiu és poder construir la rotonda de la via connectora a l'alçada de la carretera de Manacor.

El Consell convoca els primers Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social 2018 (25.09.2018)
Es tracta d'uns guardons per reconèixer una pràctica socialment responsable que es desenvolupi en aquest moment i que pugui servir d’exemple, és a dir, de referent i inspiració per a l'empresariat. Les propostes a les candidatures es poden presentar fins al 15 d'octubre de 2018.
El conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet i la directora insular d'Hisenda, Pressuposts i Projectes, i responsable alhora de l'Oficina de Responsabilitat Social, Cristina Ballester, durant la roda de premsa.

Obert el termini de presentació d’obres a la X edició dels Premis Mallorca de Creació Literària (25.09.2018)
Fins el 15 d’octubre es podran presentar les obres que optin als Premis Mallorca de Creació Literària a les categories de narrativa, poesia i assaig

El Consell convoca el Premi Mallorca de Fotografia Contemporània (24.09.2018)
El vicepresident primer, Francesc Miralles ha presentat aquest migdia la primera edició del Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2018, que convoca el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports a través de l’Arxiu del So i de la Imatge del Consell de Mallorca. Dotat amb 7.000 euros, el projecte guanyador es donarà a conèixer amb una exposició produïda per la Direcció Insular de Cultura. Es poden presentar propostes fins al 19 d’octubre.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgPàgina 1 De 602   Posterior        Anar a la pàgina