Actualitat

ActualitatEl Teatre Principal acull la Gala de cloenda del Certamen d’Arts Gent Gran (23.09.2018)


Quaranta-cinc associacions de gent gran de tot Mallorca han participat enguany a la II edició del Certamen d’Arts Gent Gran en les tres categories diferents: arts escèniques, corals i arts plàstiques.


Un  moment de la gala
Un moment de la gala
Amb un ple absolut, el Treatre principal de Palma ha acollit un any més la Gala de cloenda del  Certamen d’Arts Gent Gran que impulsa la direcció insular de Promoció sociocultural del Consell de Mallorca. D'aquesta manera es tanca tot un seguit d'activitats promogudes per millorar la qualitat de vida dels més majors.  Quaranta-cinc associacions de gent gran de tot Mallorca han participat enguany a la II edició del Certamen d’Arts Gent Gran en les tres categories diferents: arts escèniques, corals i arts plàstiques.


En aquest context, El president Miquel Ensenyat  ha destacat que "des del Consell de Mallorca ho tenim molt clar; no hi ha un dia de la Gent Gran, si no que cada dia de l’any és un dia en què pensem en com podem servir la gent gran". Ell president insular ha afegit que només "ens mou la voluntat de servei a les persones de Mallorca i que aquesta és la guia que tenim a l’hora de prendre decisions i buscar solucions als problemes que van sorgint".


 Durant l'acte, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, també ha felicitat els participants: "Després d’aquesta segona edició del certamen d’arts podem dir que és un èxit. Centenars de persones majors passen mesos assajant, practicant, i desenvolupant obres d’art. Milers de persones van a veure exposicions, obres de teatre i concert. El Certamen D’Arts de la Gent Gran de Mallorca està funcionant, aportant il•lusió, entreteniment i germanor a la comunitat de persones majors"


 L’actriu Lina Mira ha presentat l’entrega de premis i també les actuacions: Las Muchas de la companyia Maria Antònia Oliver; Wet, de Concha Vidal, i l’actuació musical d’Alba, Matamalas i Gomila. 


Entre les tres categories d’arts plàstiques, arts escèniques i corals, s’han entregat quaranta-cinc guardons, que reconeixen les obres, pintures o corals més ben valorades i altres com el millor actor o actriu, la millor afinació  o premi del públic.

Documents relacionats
Fotografies