Contacte
Telèfon: (34) 971 17 39 30
e-mail: qualitataj@conselldemallorca.netEl Servei de Formació del Departament de Desenvolupament Local organitza cursos i jornades adreçades prioritariament al personal dels ajuntaments.


Nova Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del Sector Públic.

El Sr. Conseller executiu del Departament de Desenvolupament Local D. Joan Font Massot es complau en notificar-vos que el pròxim 4, 5 i 6 de juny, el nostre Departament organitza conjuntament amb l’Institut Nacional d’Administracions Públiques (INAP), un curs presencial de la nova Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del Sector Públic de 21 hores. Aquesta activitat formativa es realitzarà a l’auditori del Centre Empresarial Son Espanyol (Parc Bit) en horari de dematí i horabaixa.

Per a la presentació de les sol·licituds teniu fins al 14 de maig de 2018 i recordau que s’han de presentar a la direcció: www.inap.es/cursos-de-administracion-local y https://buscadorcursos.inap.es. També informar-vos que en aquestes direccions trobareu el programa amb els continguts del curs en qüestió.


També teniu present, que l’INAP ha canviat el seu procés d’inscripció, i es necessita un registre previ al seu Centre d’Autenticació, per això vos adjuntam un document d’ajuda en el cas que tingueu problemes al inscriure-vos.<span style="font-f
El Servei de Formació del Departament de Desenvolupament Local organitza cursos i jornades adreçades prioritariament al personal dels ajuntaments.


I. Pel que fa a cursos en col·laboració amb l'INAP:


Novetat:


* Dates: 4, 5 i 6 d'octubre. Curs INAP 2017 " El nuevo procedimiento de elaboración de las disposciones de carácter general en las entidades locales".


Lloc: Auditori del Centre Empresarial Son Espanyol (Parc BIT). C/ Laura Bassi, s/n. Palma.


Plànol Parc Bit (Millors zones d'aparcament P1 i P2).


Modificat!! Programa del curs.


Documentació:II. Pel que fa a cursos organitzats pel propi Servei de Formació, en el present any 2017 es realitzaran un seguit d'accions formatives. A continuació s'adjunten les fitxes resum de les accions ja realitzades o en procés de realització:Data 2 juny: Jornada "La Remunicipalització de serveis"

El Servei de Formació del Departament de Desenvolupament Local organitza cursos i jornades adreçades prioritariament al personal dels ajuntaments.


I. Pel que fa a cursos en col·laboració amb l'INAP:


Novetat:


* Modificat dates i horaris: 19, 20 i 21 de setembre. Curs INAP 2016 "La reforma del régimen de las administraciones públicas y del procedimiento administrativo común; leyes 39/2015 y 40/2015 y su incidencia en la administración local". Data finalització termini inscripció 30 de juny.


Lloc: Auditori del Centre Empresarial Son Espanyol (Parc BIT). C/ Laura Bassi, s/n. Palma.


Plànol Parc Bit (Millors zones d'aparcament P1 i P2).* Modificat: Fitxa del Curs- setembre


Documentació:


Ponent José Luís López Guío:


Ponent Ignacio Martínez Vila:


Ponent Concepción Campos:
II. Pel que fa a cursos organitzats pel propi Servei de Formació, en el present any 2016 es realitzaran un seguit d'accions formatives. A continuació s'adjunten les fitxes resum de les accions ja realitzades o en procés de realització:NOU: JULIOL- NOVEMBRE 2016. 4 CURSOS DE FORMACIÓ EN COL·LABORACIÓ AMB L'IMAS D'HABILITATS I DE CONEIXEMENTS ESPECÍFICS EN MATÈRIES DE SERVEIS SOCIALS, PER ALS PROFESSIONALS DELS MUNICIPIS DE MALLORCA.


CURS SOBRE CONTRACTACIÓ PÚBLICA SERVEIS TÈCNICS.


Documentació Ponent Sr. Ruben Rodríguez:


Documentació ponent Sr. Julio Sánchez:CURS AVANÇAT CERTIFICAT DIGITALEl Servei de Formació del Departament de Cooperació Local organitza cursos i jornades adreçades prioritariament al personal dels ajuntaments.


I. Pel que fa a cursos organitzats pel propi Servei de Formació, en el present any 2015 es realitzaran un seguit d'accions formatives. A continuació s'adjunten les fitxes resum de les accions ja realitzades o en procés de realització:


JORNADA "EL DESENVOLUPAMENT LOCAL EN LA SOSTENIBILITAT ENERGÈTICA"


Organitzen el Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca i la UIB (amb el suport del Programa Pont "La Caixa" per a grups de recerca de la UIB). Col·labora la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears.


3a EDICIÓ DEL CURS: CURS PRINCIPIS DE COACHING I PNL, ORIENTATS A EMPODERAR A PERSONES PERQUÈ SIGUIN ELS MOTORS DEL SEU CANVI.


Organitzat pel Departament de Benestar i Dret Social del Consell de Mallorca (IMAS) i el Departament de Desenvolupament Local. Dies 18 i 19 novembre al Saló d'Actes de la Llar de la Joventut, C/ General Riera, 111- Consell de Mallorca, Palma).


Inscripció: Abans de dia 6 de novembre s'ha d'emplenar i enviar telemàticament el formulari inscripció. Per a més informació es poden posar en contacte amb la Secció Suport Tècnic Municipal de l'IMAS al Telf. 971-76-33-48


CURS PRINCIPIS DE COACHING I PNL, ORIENTATS A EMPODERAR A PERSONES PERQUÈ SIGUIN ELS MOTORS DEL SEU CANVI.


Organitzat pel Depatament de Benestar i Dret Social del Consell de Mallorca (IMAS) i el Departament de Desenvolupament Local. Es celebraran dues edicions del curs (8 i 9 octubre a Palma - 15 i 16 octubre a Lloseta).


CURS L'ANTENCIÓ EN L'ENTORN FAMILIAR. FORMACIÓ PELS TÈCNICS I TÈCNIQUES SOCIOSANITARIS/IES EN AJUDA A DOMICILI DELS SERVEIS SOCIALS COMUNITARIS BÀSICS.


Organitzat pel Depatament de Benestar i Dret Social del Consell de Mallorca (IMAS) i el Departament de Desenvolupament Local. Es celebraran dues edicions del curs (13, 15, 22, 27 I 29 d'octubre a Palma - 3, 5, 10, 12 i 17 de novembre a Inca).


19 MAIG 2015: CURS PRÀCTIC DE CGAP PLUS APLICAT A LA NOVA INSTRUCCIÓ ICAL 2013.


4 MAIG 2015: "JORNADA OBSERVATORIO DE CONTRACTACIÓN".


Organitza Proyecto Esperanto, COSITATLNETWORK i Col·legi Territorial de les Illes Baleares en col·laboració amb el Departament de Cooperació Local del Consell de Mallorca.


24 ABRIL2015: JORNADA DE DEBAT "UN ANY DE L'ENTRADA EN VIGOR DE LA LLEI 7/2013 D'ACTIVITATS".


Organitza el Departament de Cooperació Local del Consell de Mallorca en col·laboració amb COSITAL Illes Balears.CURS DE REVIT LT. 30 HORES DE FORMACIÓ.
Data inici: 20/04/2015
Data Finalització: 27/05/2015
Dilluns i dimecres de 16:00 a 18:30 horas
Places disponibles: 20
Lloc de Formació: Av. Portugal nº 1 A, Palma de Mallorca Escuela EDIBCURS EINES DE COACHING I PNL PER A LA PRO ACTIVITAT EN LA INTERVENCIÓ SOCIAL.


Organitzat pel Depatament de Benestar Social del Consell de Mallorca (IMAS) i el Departament de Cooperació Local. Es celebraran dues edicions del curs (13 i 27 de març i 10 d'abril a Manacor - 14 i 28 de maig i 11 de juny a Palma).


12-13 MARÇ 2015: III JORNADAS SOBRE ASPECTOS PRÁCTICOS DE LA CONTRATACIÓN.


Organitzades en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local.I . Pel que fa a cursos en col·laboració amb l'INAP:


21-25 SETEMBRE 2015: CURS DE "GESTIÓN TRIBUTARIA, INSPECCION Y RECAUDACION DE TRIBUTOS LOCALES".

Pel que fa a cursos del Servei de Formació:


20-21 NOVEMBRE 2014: JORNADES "BIOCONSTRUCCIÓ MALLORCA 2014"


1 JULIOL 2014: JORNADA "LA COOPERACIÓ LOCAL EN LA SOSTENIBILITAT ENERGÈTICA"


6 DE JUNY DE 2014: JORNADA SOBRE LA LLEI DE RACIONALITZACIÓ I SOSTENIBILITAT DE L'ADMINITRACIÓ LOCAL.

16 DE MAIG DE 2014: JORNADA INFORMATIVA SOBRE EL NOU PERÍODE LEADER

Jornada organitzada en col·laboració amb el Grup d'Acció Local - Associació Mallorca Rural i dirigida a càrrecs electes municipals i personal tècnic dedicat a assumptes relacionats amb el foment de l'activitat econòmica en el medi rural així com responsables d'entitats i associacions membres de Mallorca Rural i altres d'interessades.


7-11 D'ABRIL DE 2014: CURS DE CERTIFICACIÓ DIGITAL I SIGNATURA ELECTRÒNICA. PALMA.


3-4 D'ABRIL DE 2014: JORNADES SOBRE "ESTABILIDAD Y SOSTENIBILIDAD DE LAS HACIENDAS LOCALES".


Nova documentació:

Documents ponent Sr. Fernando Álvarez:

Documents ponent Sr. Adolfo Dodero:12-14 DE FEBRER DE 2014: JORNADES SOBRE "ASPECTOS PRÀCTICOS DE LA CONTRATACIÓN II. ASPECTOS INICIALES Y EJECUCIÓN DE LOS CONTRATOS".Pel que fa a cursos en col·laboració amb l'INAP:


29 SETEMBRE-3 OCTUBRE 2014: CURS PRESENCIAL "CONTABILIDAD PÚBLICA LOCAL: LAS NUEVAS INSTRUCCIONES DE CONTABILIDAD LOCAL Y SUS PLANES DE CUENTAS"