Recopilació d'eines, recursos, materials i informació diversa sobre llengua catalana (autoaprenentatge, gramàtica, lèxic, diccionaris, traductors, llibres d'estil, informació sobre els certificats de català...).Recull de recursos i arguments per afrontar situacions lingüístiques concretes (com la de canviar de llengua davant interlocutors no catalanoparlants) amb l’objectiu de poder fer servir la llengua catalana amb espontaneïtat, normalitat, confiança, determinació i tranquil·litat, sense haver de sentir-se malament o tens per fer-ho.
  • Bones raons per parlar en català: arguments útils per al parlant quan es trobi amb la necessitat de gestionar algunes situacions lingüístiques. La finalitat és fer servir amb normalitat la llengua catalana amb tothom, amb confiança, decisió i tranquil·litat.
  • El català, llengua per a tothom: vídeo que, amb una mirada en clau jove i positiva, mostra el català com a llengua competitiva i de futur, pensada per facilitar-ne la difusió viral. Es pot compartir per mitjà de les xarxes socials.
  • Gags: material audiovisual sobre les actituds lingüístiques dels catalanoparlants.
  • I jo, què puc fer?: guia pràctica per promoure l'ús i la presència del català amb tot un seguit de suggeriments de petites accions que tots podem fer diàriament per defensar activament la nostra llengua en aquells espais on no hi és present.
  • Lip dub per la llengua: iniciativa organitzada amb l'objectiu de reivindicar, d'una manera lúdica i original, el paper del català com a eina d'inclusió dels nouvinguts i llengua comuna.
  • Mallorca m'agrada!: lloc web dedicat a la campanya "Mallorca m'agrada!" que inclou vídeos dels actes i lipdubs organitzats als pobles de Mallorca. L'objectiu de la campanya és recuperar l’autoestima dels mallorquins a partir de la revalorització dels elements d’identitat propis (llengua, gastronomia, paisatge, patrimoni, literatura, art, història i gent).
  • Sostenibilitat Lingüística: col·lecció per donar a conèixer la realitat lingüística del català, amb consells pràctics per afavorir-ne l'ús i adoptar unes actituds lingüístiques favorables a l'ús de la nostra llengua en les diferents activitats de la vida diària.
  • Taller de sensibilització lingüística: el taller "Tria el teu rol. No juguis sol" és un espai d'anàlisi i de reflexió sobre el canvi de llengua que fan alguns catalanoparlants en parlar amb un no catalanoparlant, que inclou recursos per afrontar aquestes situacions de contacte lingüístic.
  • A l'empresa en català! Empresaencatala.cat és una eina elaborada per la Plataforma per la Llengua i la Fundació Vincle per a totes aquelles empreses que vulguin introduir el català d’acord a la legislació i a una bona pràctica lingüística i que vulguin aprofundir o completar un pla d’actuació de l’ús del català en relació amb el consumidor i altres àmbits de l’empresa. Els continguts d’empresaencatala.cat tracten tant el vessant legal, el comercial com el de la responsabilitat social.
  • 11 raons pel català: vídeo de Plataforma per la Llengua que convida la ciutadania a prendre consciència de la importància que el català té a la nostra societat.